Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Om oss

Joachim Ottosson, Diplomerad samtalsterapeut


I grunden är jag operasångare och har varit verksam som detta sedan 1996. De senaste åren har jag även arbetat som biträdande regissör samt som borgerlig officiant vid begravningar.
Jag har stor erfarenhet av att arbeta med oro- och ångestkänslor, givetvis inför något du ska prestera, men också då dessa stör och lägger hinder för dig i din vardag.
www.joachimottosson.se
info@joachimottosson.se

Jasmin Haghighi, Diplomerad samtalsterapeut

I mer än 20 år har jag jobbat inom IT världen med utveckling av IT system, kravstälning och förvaltning. Att jobba i stressiga miljöer har gett mig stor erfarenhet av att hantera stress, oro och högprestation. Till följd av mitt genuina intresse för människor förverkligade jag min dröm och vidareutbildade mig till samtalsterapeut för 10 år sedan.

Jag erbjuder individualterapi, parterapi, stress och traumabehandling, föreläsningar och workshop om kommunikation och relationer.
Du är varmt välkommen att höra av dig.
samtalsterapeut@hotmail.com
Mobil: 0761-34 90 99

Anette Johansson, Diplomerad samtalsterapeut


Jag har haft förmånen att arbeta med barn, ungdomar och vuxna från världens alla hörn. Först i min roll som förskollärare och sedan som rektor.
Det har gett mig en ovärderlig erfarenhet av ledarskapsfrågor och organisationsutveckling. I efterhand har jag insett att min styrka och mitt engagemang finns i mötet med människor. Hur vi fungerar som individer och i relation till varandra. Detta gjorde att jag valde att vidareutbilda mig till samtalsterapeut. Sedan fem år tillbaka arbetar jag med att mixa min tidigare kompetens med min nya genom b.la ledarskapsutveckling, handledning i olika verksamheter.
Jag erbjuder även individualterapi, parterapi, familjeterapi samt kostrådgivning.
Välkommen att höra av dig.
www.dinvag.nu
info@dinvag.nu
Mobil: 0703-494198

Eleonore Lind är samtalsterapeut med utbildning inom transaktionsanalys, TA (Certified Transactional Analyst och Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst med inriktning psykoterapi)


I 30 år har jag arbetat med människor i samtalsterapi och medling. Jag erbjuder både individual-, par- och gruppterapi och utbildar i TA och medling. 
Min specialitet är arbete med och i grupper för att analysera och förbättra kommunikationen mellan individer. 
Kontakta mig gärna:
www.eleonorelind.se
eleonore@eleonorelind.se
+46 709 94 74 35

Berti Fahlén är samtalsterapeut med utbildning inom transaktionsanalys, TA (Certified Transactional Analyst och Provisional Teaching and Supervision Transactional Analyst med inriktning psykoterapi.)

 

I mer än 30 år har jag arbetat med samtalsterapi, coaching, och ledarskap. Att gå i terapi, kortare eller längre tid ökar möjligheterna att må bättre och få större förståelse för sig själv, för andra och sitt sammanhang.

Jag erbjuder också handledning och konsultationer för professionella inom privat och offentlig verksamhet. Jag arbetar individuellt, med par eller med grupper. Att hitta de inneboende resurserna och att lyfta de kunskaper som finns är viktigt för mig.
Hemsida: www.beritfahlen.se
Mail: info@beritfahlen.se
Telefon: 0703-19 66 78

Annons
%d bloggare gillar detta: